Tietokone kärvähti toissapäivänä. Koneesta alkoi kuulua raapivaa ääntä, ja kohta naisääni ilmoitti errorista. Kone äkkiä kiinni! Tänään kiikutettiin se huoltoon, josta luvattiin soittaa tänään iltapäivällä kun on ensin selvitetty mikä oikein on vialla. Toivottavasti kaikista kuvista on varmasti varmuuskopiot, muuten voi harmittaa jos jotain peruuttamatonta on tapahtunut. Se ääni kuulosti kyllä vähän pahaenteiseltä...

Kun kerran kone on rikki, en saa siirrettyä kamerasta koneelle kuvia, joita otin eilen rantariehassa. Manama cornichella saaren pohjoisrannassa, aivan siinä uusien pilvenpiirtäjien juurella, järjestettiin perhetapahtuma. Mentiin naapurien kanssa tsekkaamaan. Kameli-, poni- ja hevosratsastusta, ilmapalloja, taikuri, moottoripyöriä, taitolentoesitys (jo entuudestaan tutut Bladesin pojat pörräsi taas taivaalla). Paahtavasta auringosta huolimatta ihan rento ja kiva tapahtuma. Australiasta ostetut lierihatut osoittautuivat taas kerran käteviksi, lieri suojaa sopivasti kasvoja ja päälakea, eikä aurinko liikaa haittaa.

Eilen juhlistettiin myös, hieman etukäteen kylläkin, kaksivuotishääpäivää murun kanssa. Huomenna se varsinainen juhlapäivä vasta olisi, mutta kun murun pitää mennä seuraavana aamuna töihin niin ajateltiin ennakoida. Tänäänkään ei käynyt, koska kokoonnutaan kaveriporukalla viettämään viisuvalvojaisia. Ensin tätyy vaan löytää kanava jolta viisut näytetään, BBC Prime joka ne näytti viime vuonna on tänä vuonna kieltäytynyt kunniasta. Toivottavasti joku kanava löytyy, valinnanvaraa ainakin on. Todennäköisesti joku venäläinen, italialainen tai itäeurooppalainen kanava löytyy.

Muru on parhaillaan compoundin altaan pohjalla opettelemassa sukeltamista. Onnellista kun on sukellusopettaja ystävänä!