Pikkaisen yli kolmekymmentä astetta lämmintä, pieniä pilvenhaituvia taivaalla ja neljä taitolentokonetta. Naamassa tuntuu että on saanut vähän aurinkoa vaikka olikin lierihattu päässä.



Samalle rannalle täytemaan viereen oli kokoontunut paljon väkeä seuraamaan taitolentoesitystä, pääasiassa intialaisia, joukossa muutama länkkäri. Saimme yhdestä pienestä tytöstä innokkaan ystävän. Tyttö, nimeltään Alia, keräsi minulle simpukankuoria, ihasteli naapuriemme vauvaa ja leikki niinikään naapuriemme melkeinkaksveen ja ystävämme kolmeveen kanssa. Videolla kuuluu, miten hänen äitinsä yrittää houkutella tyttöä syömään lounasta. Hetkeksi Alia poistuikin pikkuveljensä kanssa, mutta houkutus kasvoi sitten taas liian suureksi ja lapset tulivat takaisin.

Taisimme olla suosittu kuvauskohde. Kaikilla oli tietysti lentokoneita varten kamerat mukana, ja kun esityksen alku vähän viipyi, sillä välin kuvattiin kaikkea mitä kameran linssiin osui. Meidän länkkäririvi pellavapäisen melkeinkaksiveen ja ranskalaiselta merimieheltä näyttävän pienen kolmeveen kanssa "osuimme" vissiin aika monen linssiin.

Odottelun jälkeen lentokoneet saapuivat suristen paikalle. Videonpätkän alussa kuuluva kimeä kiljaisu kuuluu melkeinkaksiveelle, joka on viime aikoina ollut mieletön lentokonefani, ja joka oli ihan innoissaan kun yhtäkkiä taivaalla surisi koneita. (Bahrainissa ei tunneta käsitettä harrasteilmailu, se on täysin kiellettyä. Satunnaisia helikoptereita lukuun ottamatta taivaalla ei siis yleensä näy kun matkustajakoneita, ja niitäkin vain meren yllä matkalla Muharraqin kentälle tai sieltä pois.)

448314.jpg

Tämänpäiväiseltä reissulta mukaan tarttui kauniita kuvia, pussillinen meren pohjasta kaivetusta täyttömaasta kerättyjä simpukankuoria ja lyhyt videonpätkä. Kuvia voi katsella täältä ja täältä, videonpätkän laitan tähän myöhemmin (nyt en edes yritä, netti on jostain syystä ihan älyttömän hidas) (edit: lisäsin videon) ja simpukankuorista taiteilen joskus varmaan jotain. Tai sitten laitan ne vaan kulhoon katseltavaksi...