En tiedä pitäisikö tässä itkeä vai nauraa. Ehkä teen molempia. Pesukonemiehet tulivat vartin myöhässä. Muru oli jo ehtinyt soittaa kaksi hiostuspuhelua, kärsivällisyys alkaa olla tässä vaiheessa nääs aika vähissä. No, miehet tulivat ja öö, sitten meni sormi suuhun: Olivat unohtaneet pakata mukaan vedentuloletkun! (Jos muistatte, sama tapahtui myös silloin, kun toivat sen onnettoman korvaavan koneen...)

Koneen tuoneen porukan päämies näytti siltä että purskahtaa kohta itkuun, kun hänelle selvisi että homma ei olekaan vielä selvä. Kun muru erehtyi kysymään pitävätkö he tauon päivällä, eli kuinka kauan joudumme odottamaan letkun tuomista, hän huusi "ei kun me tehdään töitä kakstoista tuntia putkeen joka päivä!". Taisi olla siltäkin mieheltä paukut aika loppu. Ei ihme, että letkuja jää jälkeen kun aivot ei varmaan tuossa vaiheessa enää voi toimia kovin täysillä. Lisäksi olivat unohtaneet tuoda mukanaan koneen ohjekirjan, jonka veivät mennessään silloin kun hakivat koneen melkein kaksi kuukautta sitten.

Jotenkin minusta hassuinta tässä on se, että kone jonka toivat ei ole se meidän vanha, vaan upouusi! Voi mikseivät voineet tuoda uutta tilalle silloin heti aluksi kun alkoi näyttää siltä että osan tulo Koreasta kestää ja kestää ja kestää...

Jään mielenkiinnolla odottamaan tämän jupakan seuraavia käänteitä. Meidän tuurilla ollaan saatu maanantaikappale ja tuostakin koneesta paukahtaa joku osa heti kättelyssä.