Tottahan sitä pitää ottaa ilo irti kun siihen tilaisuus kerran tarjotaan. Compoundimme väki hyödynsi eidin vapaapäiviä retkeilemällä auringonlaskun aikaan samoihin aavikkomaisemiin, missä vietettiin uudenvuodenaattokin viimeksi. Tällä kertaa sää suosi kylläkin paremmin. Vuodenvaihteessa oli jäätävän kylmää, nyt taas ilma oli juuri sopivan lämmintä.

232043.jpg

Istuttiin kallionkielekkeellä muutama tunti ihaillen alhaalla levittäytyvää maisemaa. Koska pimeys laskeutuu täällä nopeasti, ehdimme nauttia maisemista vain hetken, mutta lyhtyjen valossa oli sen jälkeen oiva rupatella.

Lisää kuvia flickrissä. Sen kanssa onkin ongelma, sillä ilmaisten kuvien raja on nyt saavutettu, ja nyt pitäisi latoa rahaa tiskiin jotta voisi ladata lisää kuvia. Todennäköisesti kuitenkin luon uusia käyttäjätilejä ja jaan kuvia aiheiden mukaan useampaan tiliin.

Lyhdyt toivat ihan joulun mieleen, ja heitimmekin ilmaan ajatuksen, että mitä jos vietettäisiinkin joulua samassa paikassa. Ei huono ajatus, jota voisi hieman kehitellä.