Kylläpäs piristi reippailulenkki pikkupakkasessa! Olen tämän viikonlopun pohjanmaalla, ja ainakin tänne tuli eilen pieni kerros lunta. Jotkut ehtivät jo luistelemaankin, vaikka jää ei ole tainnut kantaa vielä pitkään.

343095.jpg

Gradun aineiston kerääminen etenee, ja haastattelujen purkamisessa paperille tulee olemaan iso työ. Perjantaina jo vähän aloittelin, ja kymmenen minuutin keskustelun purkamiseen meni noin tunti, ja litteraatio jäi vielä alustavaksi versioksi, jota pitää täydentää myöhemmin. Väsyttävä ajatus, sillä haastattelunauhoja tulee olemaan luultavasti noin kymmenen tunnin edestä. Onneksi olen harjoitellut litterointia aikaisemminkin, ja todennäköisesti homma etenee vähän nopeammin kun pääsen taas rytmiin kiinni. Sitäpaitsi perjantain urakan tein junassa matkalla tänne, ja junan taustahäly häiritsi kuuntelemista.

Mutta nyt vietän viikonloppua sukulaisten luona, onnellisena kun näen heitä piiiitkästä aikaa. Eilien ilta kului pelatessa, toin tullessani Carcassonne-huuman tännekin, ja lisäksi pelattiin Disney-versiota Monopolista. Konkurssihan siitä seurasi... Tänään vaadin revanssin!