Sattuipas sopivasti, kaveri oli just Helsingissä käymässä kun soitin. Olivat suuntaamassa puutarhamessuille messukeskukseen, joten minä perässä. Tuli tosi keväinen olo siellä kaikkien ruusujen ja narsissien keskellä. Ja ikävä omaa puutarhaa. Onneksi on sentään kotona se terassi, mutta pelkään että kesäkuumalla kaikki mun hienot kukat kuihtuu...

Vieläkin on vähän töttöröö-olo lentomatkasta. Pitäis vaan olla viksu ja nukkua yölennoilla mahdollisimman paljon, mutta kun tarjolla sattui olemaan Freedom writers, niin juutuin sitä katsomaan. Tuloksena vajaan kahden tunnin yöunet. Viime yönä otin jo osan takaisin ja nukuin kellon ympäri, mutta nyt taas väsyttää armottomasti.

Muuten matka meni oikein hyvin. Rutiiniahan se jo on, sen verran monta kertaa reissu on tullut jo tehtyä. Tällä kertaa mulla oli tosiaan vielä matkaseurana murun isä, mikä olikin tosi kiva juttu ja sai ajan kulumaan nopeammin.

Kohta menen varmaan hetkeksi pieneksi hetkeksi nukkumaan, jotta sitten illalla jaksaisi vaikka tehdä pienen kävelylenkin. Silmiä painaa jo.