Vahan tottoroo-olo, mutta kivaa on!

Olen tormannyt muutamaan jyrsijaan. Bahrainin lentokentalla lahtoselvitysvirkailija naytti ihan hamsterilta, ja Singaporen kentalla autokuski oli hiiren nakoinen. Pikaruokapaikassa luulin ensin grillattuja ankanpaloja rottariviksi, mutta muru kertoi minun erehtyneen.

Singapore on yhta siisti kuin huhut kertoo. Lentokentalle saavuttaessa ensimmaisena vastaan tuli oviritiloita tarkkaan putsaava siivooja. Joka paikka kiiltaa, ihmiset ovat kohteliaita, ystavallisia ja ylpeita singaporelaisuudestaan.

Ollaan nautittu hyvasta seurasta (kerrankin kylliksi aikaa olla yhdessa!), hyvasta ruuasta, juomasta ja nahtavyyksista. Paattiajelu joella, yosafari norsuineen, hippoineen ja panttereineen, jouluvalot Orchard Roadilla, pari museota ja chinatown. Nyt taas kentalla odottamassa myohassa olevaa lentoa Sydneyyn. Boarding pass plakkarissa, joten ei hataa. Kentalla jopa ilmainen netti.

Paa ihan sekaisin aikaerosta, ja illalla todennakoisesti tilanne viela pahempi kun eroa tulee muutama tunti lisaa. Mutta Australia odottaa, joten on se sen arvoista!