Nimittäin että koska kolahtaa.

Ei päästy kotoa ajamaan kovin kauas matkalla kovasti mainostamilleni ostosmessuille. Oltiin eräässä Budaiya Highwayn liikenneympyrässä, odottelin kiltisti kaistojen vapautumista jotta olisin päässyt ympyrästä läpi, kun vastakkaisella puolella kaksi autoa kolaroi. Sisäkaistaa suoraan ajava mies joutui ulkokaistalta vasemmalle kääntyvän naisen kolhimaksi. Ehdin hymähtää, että olipa tyhmä kolari, kun tajusin yhtäkkiä että naisen auto ei pysähtynytkään, vaan se pomppi katukiveyksen yli miehen auton etupuolelta suoraan meidän autoa kohti. Näin vain vilahdukselta naisen säikähtäneen naaman, ja sitten humps!

Nainen taisi ensimmäisen törmäyksen jälkeen vahingossa painaa kaasua jarrun sijaan, sen verran kovaa vauhtia auto porhalsi meitä kohti. Me liu'uimme törmäyksen johdosta poikittain kahdelle kaistalle tukkien muun liikenteen. Eikä hänen autonsa pysähtynyt vielä siihenkään, se stoppasi vasta liikenneympyrän keskuskiveykselle.

Auto osui meidän Honda-parkaa vasempaan etukulmaan, joka on ihan lytyssä. Samalla koko puskuri irtosi. Molemmat eturenkaat ovat surullisesti kenollaan. Katsokaa itse:

329061.jpg
329050.jpg

Nainen oli ihan järkyttynyt, kiljui ja raivosi kolarin jälkiä kiinnostuneina katsomaan tulleelle ihmisjoukolle (koko liikenneympyrä oli ihan tukossa, kun meidän lisäksi siihen parkkeerasi iso joukko uteliaita). Purkauksen jälkeen hän oli sitten ihan lamaantunut, taisi vähän säikähtää.

Liikennepoliisi soitettiin paikalle, hän kurvasi muutaman minuutin päästä arvokkaasti moottoripyörällään paikalle, kyseli kaikkien ajokortit, vakuutustiedot ja tarinan tapahtuneesta. Sitten hän kirjoitti raportin arabiaksi, antoi meille kaikille siitä kopion ja jäi ohjaamaan liikennettä kunnes autot saatiin pois paikalta. Sillä aikaa muru soitteli vakuutusyhtiöön ja tilasi hinausauton, sillä murheellisella autollamme ei todellakaan ajettu enää yhtään minnekään. Kannatti ottaa hyvä vakuutus ja kattavat oheispalvelut!

Tilanne oli paikan päällä selvä, poliisi kertoi kysyessämme että hänen näkemyksensä mukaan nainen oli syypää, niinkuin olikin. Mutta sen verran olen oppinut Bahrainia tuntemaan, että tiedän että perästä voi vielä kuulua ja asiat saada yllättäviä käänteitä.

Murheellinen Hondamme istuu nyt parkkipaikalla, sillä autokorjaamo oli jo kiinni, auki seuraavan kerran varmaan maanantaina eidin vuoksi. Compoundin vartijoiden naamat oli näkemisen arvoiset, kun kurvasimme hinausautolla portista sisään honda kyydissä. Mahtaa juorukellojen kielet käydä ympäri tienoon ;).

Naisen auto
329054.jpg

Miehen auto
329055.jpg

Poliisi ohjaamassa liikennettä
329056.jpg

Murheellinen Honda
329060.jpg